Îmbunătățiri de colagen – Ce ar trebui să fiți conștient

Published by

on

Colagenul este o proteină de bază care conferă construcție și sprijin țesuturilor conjunctive, inclusiv pielea, oasele, tendoanele, ligamentele și ligamentele. De asemenea, oferă adaptabilitate și o dezvoltare mai lină a articulațiilor. Într-un corp solid, colagenul este creat în mod normal de la caz la caz, dar în sistemul de maturizare și cu boli specifice, este livrat mai puțin colagen. Suplimentele de colagen sunt de cele mai multe ori crescute ca o metodă de a calma spatele sau opus indicațiilor de maturizare și de bunăstare a articulațiilor. Cu toate acestea, este de așteptat să se examineze mai multe pentru a demonstra că aceste cazuri sunt substanțiale și pentru a decide cum să utilizeze cel mai bine suplimentele de colagen.

Când alegeți un supliment de colagen, este esențial să citiți cu atenție semnul. În timp ce anumite îmbunătățiri sunt promovate în mod explicit pentru bunăstarea pielii, altele ar putea viza alte structuri ale corpului, cum ar fi oasele și mușchii. Tipul de colagen dintr-o îmbunătățire va avea, de asemenea, un efect. De exemplu, cea mai ideală alegere pentru bunăstarea pielii este colagenul hidrolizat rezonabil, care este separat în lanțuri amino corozive care sunt consumate cu ușurință de către organism. O altă decizie grozavă este un colagen marin, care este obținut din pește.

Indiferent dacă decideți să luați o cutie sau o Colagen Herbalife pudră, căutați suplimente care conțin atât colagen de tip 1, cât și 3, precum și suplimente diferite, cum ar fi acidul L-ascorbic. Acest amestec va ajuta la sporirea avantajelor articolului. Câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le căutați pe marcă sunt detaliul de remediere și panoul realităților de susținere. Mai exact, ar trebui să rețineți dacă produsul este vegetarian și orice posibile comunicări cu diferite îmbunătățiri sau medicamente.

De asemenea, ar trebui să căutați izvorul de colagen, deoarece există diferite surse folosite pentru a oferi această îmbunătățire. O mare parte din suplimentele de colagen disponibile sunt obținute din surse de creaturi, cum ar fi hamburger, carne de porc și pui. Cu toate acestea, există unele care sunt obținute din pielea, oasele și ligamentele animalelor marine precum peștii. Câțiva cumpărători preferă această opțiune iubitoare de legume, spre deosebire de articolele convenționale pentru creaturi.

Există numeroase modalități de a integra colagenul în regimul alimentar, cu toate acestea, majoritatea specialiștilor prescriu să începeți puțin și să amestecați până la măsurători zilnice de aproximativ 10 grame (g). Într-un studiu controlat de tratament fals, cu deficiențe de vedere duble, membrii care au luat un supliment de colagen hidrolizat timp de 90 de zile au experimentat o mai bună flexibilitate a pielii, hidratare și scăderea diferențelor și a îndoielilor rare.

În orice caz, este vital să ne amintim că îmbunătățirile nu oferă avantaje similare ca un mod de viață sănătos. De exemplu, principalii factori care se adaugă la o scădere caracteristică a formării de colagen sunt deschiderea la soare, fumatul și zahărul, care pot accelera descompunerea firelor de colagen. În consecință, cel mai eficient mod de a vă ajuta nivelul de colagen este printr-o rutină alimentară decentă, care încorporează surse alimentare precum produse naturale, legume, proteine slabe și cereale integrale.

În timp ce suplimentele de colagen nu sunt considerate deocamdată fundamentale pentru planurile de control al greutății ale multor oameni, nu există nicio îndoială că acestea se dovedesc a fi mai faimoase pe măsură ce populația îmbătrânește. Oricum ar fi, se așteaptă mai multe explorări pentru a decide viabilitatea acestor îmbunătățiri în ceea ce privește capacitatea lor de a lucra atât asupra bunăstării articulațiilor, cât și asupra pielii.

Leave a comment